Governor Distrikt 1910

Alle Jahre wieder ruft der D1910 dazu auf, die Zukunft des Distriktes aktiv mitzugestalten. PDG Paul Jankowitsch hat dazu die Rotary Clubs angeschrieben und um Nominierung einer geeigneten Kandidatin / eines geeigneten Kandidaten für das Governor-Amt für das rot. Jahr 2020/21 ersucht. Nennungen werden bis zum 12. Jänner 2018 entgegen genommen.

Every year, the District 1910 invites the Clubs to play an active role in shaping the District's future. PDG Paul Jankowitsch sent a letter regarding the nomination of a suitable candidate for the Governor's office for the Rotarian year 2020/21. We are looking forward to receiving your proposals until January 12th at the latest.