Twinning – Rotary Club Bijeljina & Rotary Club Novi Sad Dunav

Twinning - Rotary Club Bijeljina (Distrikt 1910) und Rotary Club Novi Sad Dunav (Distrikt 2483)
Am 3. November 2018 fand die Twinning-Zeremonie zwischen dem Rotary Club Bijeljina (Distrikt 1910) und dem Rotary Club Novi Sad Dunav (Distrikt 2483) in Novi Sad, Serbien statt. Beide Clubs haben sich monatelang fur das Twinning vorbeireitet, an gemeinsamem Aktivitaten teilgenommmen und weitere gemeinsame Projekte geplant. Die feierliche Unterzeichnung des Twinning-Dokuments hat somit eine, hoffentlich lange und erfolgreiche Zusammenarbeit der beiden Clubs eingeleitet.

Bratimljenje  - Rotari klub Bijeljina (Distikt 1910) i Rotari klub Novi Sad Dunav (Distrikt 2483)
Dana 3. novembra , u Novom Sadu, održana je svečanost Bratimljenja Rotari kluba Bijeljina i Rotari kluba Novi Sad Dunav. Oba Kluba su se mjesecima pripremala za ovaj svečani čin, kroz zajedničke aktivnosti ali i kroz osmišljavanje novih zajedničkih projekata. Nadamo se da će se potpisivanjem Povelje o bratimljenju nastaviti uspješna saradnja ova dva Kluba.